پسماندسوزي؛ از عوامل آلودگي هواي تهران

به برترين مرجع خبري فيلم و سريال باليوود خوش آمديد.

پسماندسوزي؛ از عوامل آلودگي هواي تهران

۳۲ بازديد

سوزاندن زباله هميشه يكي از عوامل آلودگي هواي پايتخت محسوب مي شده است و طبق گفته رئيس اداره محيط زيست استان تهران ، سوزاندن زباله مانند سالهاي گذشته در بيشتر مناطق استان تهران ادامه دارد و باعث افزايش آلودگي هوا به ويژه در تهران مي شود. به گزارش ايران توديسوزاندن زباله مشكلي است كه در …

پسماندسوزي؛ از عوامل آلودگي هواي تهران https://iranian-today.ir/پسماندسوزي؛-از-عوامل-آلودگي-هواي-تهرا/ ايران تودي Fri, 15 Jan 2021 05:19:18 0000 اجتماعي https://iranian-today.ir/پسماندسوزي؛-از-عوامل-آلودگي-هواي-تهرا/ سوزاندن زباله هميشه يكي از عوامل آلودگي هواي پايتخت محسوب مي شده است و طبق گفته رئيس اداره محيط زيست استان تهران ، سوزاندن زباله مانند سالهاي گذشته در بيشتر مناطق استان تهران ادامه دارد و باعث افزايش آلودگي هوا به ويژه در تهران مي شود. به گزارش ايران توديسوزاندن زباله مشكلي است كه در …

سوزاندن زباله هميشه يكي از عوامل آلودگي هواي پايتخت محسوب مي شده است و طبق گفته رئيس اداره محيط زيست استان تهران ، سوزاندن زباله مانند سالهاي گذشته در بيشتر مناطق استان تهران ادامه دارد و باعث افزايش آلودگي هوا به ويژه در تهران مي شود.

به گزارش ايران توديسوزاندن زباله مشكلي است كه در حومه شهرها رخ مي دهد و تنفس در روزهاي كثيف را براي شهروندان دشوار مي كند و مطابق با قانون هواي دما و قانون مديريت پسماند در صورت تغيير دما باعث افزايش آلودگي هوا مي شود. سوزاندن زباله ممنوع است.

در قانون هواي پاك به موضوع سوزاندن زباله پرداخته شده و ماده 20 اين قانون مقرر كرده است كه “جمع آوري يا سوزاندن زباله هاي بيمارستاني و صنعتي در مكان هاي عمومي و فضاي باز ، جمع آوري زباله هاي خانگي و ساختماني در مكان هاي عمومي و باز خارج از ساختمان ها ، تعيين شده يا سوزانده شده توسط شهرداري ها و دهياري ها و همچنين سوزاندن بقاياي محصول پس از برداشت محصول ممنوع است و مجرم به موجب جريمه نقدي درجه ششم طبق ماده 19 قانون مجازات اسلامي مجازات مي شود.

ماه گذشته ، محمد رستگاري ، معاون نظارت و پايش اداره محيط زيست استان تهران به ايران تودي گفته بود كه سوزاندن يكي از رايج ترين موارد نقض قانون است و در افزايش آلودگي هوا ، به ويژه در شرايط پايدار هوا و كمبود باد نقش دارد. . بنابراين تصميم بر اين شد كه استانداران به مشكل سوزاندن زباله توجه بيشتري داشته باشند و اداره كل حفاظت محيط زيست استان تهران اين موضوع را ادامه دهد.

وي همچنين خاطرنشان كرد: افرادي كه سعي در سوزاندن زباله دارند به طور كلي در صورت عدم مشاهده در طي فرآيند ، شناخته نمي شوند ، بنابراين پيشگيري و مبارزه با آنها دشوار است.

عزيز ميكائلي ، رئيس اداره حفاظت از محيط زيست پرديس ، اخيراً با تأكيد بر لزوم فرهنگ سوزاندن زباله ، اظهار داشت: همه مردم بايد به محيط زيست متعهد باشند و مسئوليت حفاظت از محيط زيست و سلامت همه را به عهده داشته باشند. شهروندان مي دانند.

سوزاندن زباله يك مشكل گسترده در سال گذشته در شهرهاي مختلف استان تهران است و آلودگي هوا را افزايش مي دهد ، اما امسال با توجه به افزايش روزهاي آلودگي هوا نسبت به سال گذشته ، مقابله با آن اهميت بيشتري پيدا كرده است.

امسال ، در برخي از شهرها ، مانند بهارستان و پاكدست ، برخي از ادارات محيط زيست كاهش سوزاندن زباله را نسبت به سال هاي گذشته گزارش كرده اند. فاطمه اكبرپور ، رئيس اداره محيط زيست تهران به ايران تودي مي گويد: مشكل سوزاندن زباله در بيشتر شهرهاي استان و در مناطق مختلف استان تهران آشكار شده است.

وي گفت علي رغم نقض جدي قانون عليه زباله سوزها ، مانند سال هاي گذشته ، اين تخلفات هنوز توسط افراد مختلف در بسياري از مناطق استان تهران انجام مي شود.

وي با تشريح علل و انگيزه هاي سوختن برخي افراد گفت: “برخي از افراد براي سود و منفعت مي سوزند. در عين حال ، معيشت برخي از افراد با جمع آوري زباله و سوزاندن آنها به اميد يافتن بخشي با ارزش از زباله همراه است. تخريب و جمع آوري زباله هاي كودكان نيز به صورت عمومي است. متأسفانه ، سوزاندن قطعات لاستيكي و پلاستيكي اجزاي مختلف زباله ، علاوه بر آزاد سازي پارامترهاي آلودگي عمومي هوا ، منجر به ترشح تركيبات آلي خطرناك با بيماري زايي اثبات شده و در برخي موارد حتي ديوكسين و فوران مي شود.

رئيس اداره محيط زيست استان تهران ادامه داد: كاملاً واضح است كه تا زماني كه ذخيره برخي زباله ها ادامه پيدا نكند و دسترسي به زباله ها به صورت شبانه روزي براي جمع آوري زباله ها فراهم شود ، اين مشكل حل نخواهد شد. براي حل اين مشكل بايد روش ذخيره و جمع آوري زباله تغيير و منطقي شود. راه حل ديگر سازماندهي كليه ذينفعان ، به ويژه جمع آوري زباله ، جداكننده ها و بازيافت ها است ، زيرا اين افراد بخشي از اين دوران هستند و با حذف آنها مشكل حل مي شود. پيش بيني مي شود اين موضوعات در برنامه جامع مديريت پسماند مترو تهران و ساير شهرهاي استان گنجانده شود.

اكبرپور در پايان گفت: “برخي از افراد زباله هايي را كه از درختان هرس خارج مي كنند به جاي بردن به مكان مناسب براي دفع مي سوزانند تا بتوانند آن را تا آنجا كه مي توانند بيرون بريزند. در برخي از شهرها يا روستاها خدمات مديريتي ارائه مي دهند.” دفع زباله به درستي انجام نمي شود و ساكنان آن را مي سوزانند تا زباله هاي اطراف خانه هاي خود را پاك كنند. متأسفانه ، طبق گزارشات اخير ، اين موضوع كه شهرداري ها براي نظارت بر اين موضوعات ضروري هستند ، بسيار رايج است و مكاتبات لازم انجام شده و در برخي موارد ، كه ترجيح مي دهم ذكر نكنم ، به دادگستري ارائه شده است.

به گزارش ايران تودي ، آژانس حفاظت از محيط زيست به عنوان نهادي نظارتي در زمينه مديريت پسماند و مبارزه با سوزاندن زباله تعيين شده و مسئوليت رسيدگي به سوزاندن زباله به عهده شهرداري ها ، روستاها ، مناطق ، دستگاه هاي اجراي قانون ، فرمانداران و تعدادي از وزارتخانه هاي ديگر است.

انتهاي پيام

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.